Sacred FÓRUM


Fórum pro herni sérii Sacred
Právě je pát 15. pro 2017 13:55:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 20:56:38 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 07. čer 2012 20:49:54
Příspěvky: 4
Ahoj, mám problém se spuštěním hry, instalace proběhla naprosto v pohodě, patch tak bez problému, ale když chcispustit hru oběví se mi logo a zelený text. Text chvíli něco chroustá, nakonec ovšem obravovka zčerná a už už to vypadá na spuštění hry. Jenže obraz se vrátí na zelený text s logem a začně nepříjemmě "zrnit" tento stav už se nepohne, nechal jsem to tak cca 15 minut a nic. Kdyby mi mohl někdo poradit a já si tak konečně zahrál budu moc vděčný. Jirka


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 21:33:30 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
Standar otázka: legal-nelegal, jaká konfig PC, máš aktual ovladače: grafiky, direcX, MS framework, MS visual ??
Pokud bude někomu divný že se ptám na MS framework, visual. TAk z vlasní skušenosti problém neaktualizované nebo špatně nainsalované a nebo vůbec sem neměl.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 22:04:57 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 07. čer 2012 20:49:54
Příspěvky: 4
KotOr píše:
Standar otázka: legal-nelegal, jaká konfig PC, máš aktual ovladače: grafiky, direcX, MS framework, MS visual ??
Pokud bude někomu divný že se ptám na MS framework, visual. TAk z vlasní skušenosti problém neaktualizované nebo špatně nainsalované a nebo vůbec sem neměl.

mám staženou verzi, konf je 4G ram, 2,4 GHz, W7 64b, 512 grafika, ovladače mám aktuální. Snad... :-)


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 22:11:33 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
W7 64b mám taky a jede to ok. a nevíš jakou máš verzi. páč co sem koukal po netu tak tento problém byl hlavně na základní verzi.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 22:16:04 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 07. čer 2012 20:49:54
Příspěvky: 4
verze hry je 2.31


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 22:20:36 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
jediný co mě napadá. kouknout na ten grafický ovladač zda je aktuální, nainstalovat si direcx ) ikdyž ho máš nevadí) kouknout na ovladač nvidia physx + si zkusit nahodit 2.34 na to crack ještě je. páč nic jinýho mě bohužel nenapadá


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: čtv 07. čer 2012 22:24:14 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 07. čer 2012 20:49:54
Příspěvky: 4
už stahu 2.34 díky za pomoc, vše vyzkouším.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Nejde spustit
PříspěvekNapsal: pát 08. čer 2012 13:48:09 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
pak napiš jak to dopadlo


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Český překlad – phpBB.cz