Sacred FÓRUM


Fórum pro herni sérii Sacred
Právě je pát 15. pro 2017 13:52:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 17:22:44 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Jak již název napovídá mám proplé s uzavřenou sítí !
Když si na ní chci vytvořit postavu tak mi to píše serwer nenalezen!
Prosím poradtě co stím !

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 17:38:13 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
to víš potřebuješ origo...


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 17:40:40 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Jó to ale mám :)

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 19:19:42 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
Jó v tom případě si v háji :D


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 20:05:49 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
A netušíš co stím ??, zkusím reinstal!

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 20:58:40 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
zkus, ale nesázel bych že ti to helfne


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 21:02:01 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
Koukal jsem po googlu a našel pár lidí co stím taky maj problém, ale nikde jim nikdo neporadil. Takže kdo ví včem je pes? zkoušel to spouštět jako správce? U něčeho to pomáhá.


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: sob 09. črc 2011 23:38:09 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
jj ja to pořád spouštím jako správce zítra to přeinstaluji, pak dám vědět jak to dopadlo

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: ned 10. črc 2011 0:59:05 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
kde ti to rekne ze server nenalezen, v jakym bode ?


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Problém s Uzavřenou sítí
PříspěvekNapsal: ned 10. črc 2011 17:38:44 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Takze reinstal nepomohl!
Píšemi to když si chci vytvořit postavu na uzavřenou síť

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Český překlad – phpBB.cz