Sacred FÓRUM


Fórum pro herni sérii Sacred
Právě je pát 15. pro 2017 13:51:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: čtv 14. črc 2011 13:38:31 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 14. črc 2011 13:33:17
Příspěvky: 1
Dobrý den
S přítelkyní jsme si koupily Sacred 2 vcera jsme hraly spolu dve hodky a udelaly hromadu úkolů a po dnešním zapnutí jsme se objevyly na ostrově ( kde se vždycky začíná což pochopitelné) a hra začínala jako od začátku. Potřeboval ybch poradit co stím..... v Sacred 1 normálně vše fungovalo tak neveřím proč by nefungovalo v Sacred 2 chtěl ybch vidět jak to někdo dohraje na jeden zátah. děkuji za odpověd


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: čtv 14. črc 2011 16:50:03 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 02. črc 2011 19:40:09
Příspěvky: 176
Moc neporadím taky se mi tostalo. ale jukni sem ted si to pročítám http://forum.sacred2.com/showthread.php?t=56869


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: čtv 14. črc 2011 19:09:23 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
Jde především o to že musíte hrát na kampani, dát uzavřenou sít... jsou tam i volné hry a pvp musí to být kampan... pokaždé když se znova připojíte tak začnete na ostrově, ale postup by měl být uložen, myslím ale že se ukládá jen na postavě, která se do rhy příhlásí první, a tudíž ten dotycny ktery se poprvé prihlasil do hry první musí vždy začínat a ten druhý hráč jít až po něm... mělo by to fungovat


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: pon 05. zář 2011 23:35:22 
Offline
 Profil

Registrován: pát 02. zář 2011 13:08:34
Příspěvky: 6
ja som to tiez skusal :) nvm presne ako to funguje ale ja som to robil tak ze som dal multiplayer a tam som si zalozil postavu a potom sa mi vsetko co som nahral na MP ulozilo a mohol som pokracovat ale v SG to neslo :) proste spravit multiplayer postavu :)


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2012 15:18:51 
Offline
 Profil

Registrován: ned 22. črc 2012 15:11:54
Příspěvky: 2
Ahoj měl jsem rozehranou hru sacred 2 ale musel jem preinstalovat pc, save mám uložené ale nevím kam je mám nakopírovat abych nemusel hrát celou hru od začátku mám windows 7 děkuji za odpověd


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2012 23:47:48 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 22. črc 2012 0:18:05
Příspěvky: 11
já mam W7 profesional 32 a mam to uložený v C:/users/(nazov uživatele)/uložené hry(saved games)/Ascaron Entertainment/Sacred 2


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: KAMPAN V MP - ulozene pozice
PříspěvekNapsal: pon 23. črc 2012 17:33:21 
Offline
 Profil

Registrován: ned 22. črc 2012 15:11:54
Příspěvky: 2
killer616 píše:
já mam W7 profesional 32 a mam to uložený v C:/users/(nazov uživatele)/uložené hry(saved games)/Ascaron Entertainment/Sacred 2

Děkuji moc mi to pomohlo.


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Český překlad – phpBB.cz