Sacred FÓRUM


Fórum pro herni sérii Sacred
Právě je pát 15. pro 2017 13:55:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 23:03:33 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Zdarec pařani a pařanky Sacred 2.

Přejdu rovnou k věci. Již delší dobu hraji Sacred2 na patchi 2.40, jenže včera jsem se rozhodl si nainstalovat patch 2.43. Vše jsem uspěšně nainstaloval, ale asi po 10 minutách hraní mi hra pokaždé spadne!! Nevím co mám dělat prosím pomoc s řešením roblemu. Mám o.s. win. 7 64bit.

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 0:41:52 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
Ok, zjednodušenším to... poslední patch přináší více chyb než oprav :D ale je nutný k rhaní na síti a tudíž pro mne nezbytný... mám také windows 7 64-bit a děje s emi to též...

Nalezl jsem způsob jak se s tím vypořádat tak, abych si zahrál, protože problém s kompatibilitou patche pro win 7 nelze nic dělat.

Když spustím hru, tak se hodím do uzavřené sítě a najdu si server... Když zůstaneš v menu dlouho, tak ti hra vypadne, ale když hraješ, tak by ti to mělo po nějaké době ( u mě to je teda o dost víc než 10 minut ) začne hra dělat potíže - pokazí se mapa, začne blbnout grafika a podobně... většinou však fakt, že ti skočila chyba poznáš nejlíp podle mapy, je to nejčastější problém... no a v momentě kdy se tak stane, bys neměl používat přehazování zpět do menu, nelézt do jeskyně na počátečním ostrově a používat portály, portály občas neteleportují a ti zčerná takže ctrl alt delete a tam vyjede chyba... ukonščíš program a jedeš znova :) ale zase na druhou stranu dá se takhle hrát i hodiny, když neděláš nic co může zapříčinit pád hry ntak problémy sami od sebe zmízí, nebo se objeví nové :D je to dost sranda :D opravdus tím nemůžeš nic udělaqt... pokud nehraješ po netu tak si to odinstaluja dej tam 2.40

sorry za chyby nevidim na to :D


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 8:51:05 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Díky za radu. Asi zůstanu u patche 2.40.

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 9:07:55 
Offline
 Profil

Registrován: ned 23. led 2011 13:49:20
Příspěvky: 16
Zdravím vás.Všichni tady píšete,jaké nemáte problémy s patchem 2.43,ale mě to je jede v poho!!!Mám notas Lenovo Y550,Win7 premium a jede vše v poho,bez jakýkoliv problémů co jste tady uvedly!!!Akorát jsem dal kompaktibilitu na WinXP SP3 a hraju!!!!


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 19:08:11 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 24. led 2011 9:48:54
Příspěvky: 230
No to si možná nějaká vyjímka, ale to opravdu nepomáhá... režim kompatibility nereší tento typ problému... to ti řekmne každý, kdo se v pc vyzná a to já tedy ano...

Tvuj přísěvek tedy neřeší vůbec nic :D


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: stř 01. čer 2011 16:11:38 
Offline
 Profil

Registrován: stř 26. led 2011 22:55:53
Příspěvky: 22
Michal píše:
Zdravím vás.Všichni tady píšete,jaké nemáte problémy s patchem 2.43,ale mě to je jede v poho!!!Mám notas Lenovo Y550,Win7 premium a jede vše v poho,bez jakýkoliv problémů co jste tady uvedly!!!Akorát jsem dal kompaktibilitu na WinXP SP3 a hraju!!!!


Ja nyní takené Ale kompatibilitu jsem musel hodit na WinXP SP2

PS: díky za pomoc při řešení problému

_________________
Hraji na patchi 2.43


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Patch 2.43
PříspěvekNapsal: sob 27. srp 2011 13:39:41 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 01. srp 2011 15:13:46
Příspěvky: 4
Takze dnes som naistaloval Sacred 2: Fallen Angel original patch sa podarilo dat az na druhy pokus na 2.43 ale hru vypinalo po par minutach. Mam Windows 7 64bit Sk. Riesenie som nasiel a aj funguje tak to sem dam.

Hru spustit v rezime kompatibility Win Xp SP3 a vo odkazu na ploche pridat parametre -nocpubinding -skipopenal

VZOR:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\sacred 2\system\sacred2.exe" -nocpubinding -skipopenal

Zatial vsetko funguej ako ma.


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Český překlad – phpBB.cz